Каменована кућа породице Денкић у Витини

Недеља, 22 Јун 2008 18.06.08

у предвечерњим часовима каменована је кућа Денкић Синише у Косовској Витини, од стране абанаца. Повређених није било али је причињена материјална штета, сломљена су два прозора.

Због овог догађаја породица Денкић је јако узнемирена и уплашена јер је ово трећи пут како им албанци ломе исте прозоре и на исти начин, а починиоц никада није откривен захваљујући КПС-у. КПС полиција је била на лицу места и извршила увиђај, али преостали становници Косовске Витине не верују да ће КПС пронаћи и казнити починиоце иако су добили све информације како би били пронађени, јер с обзиром на раније искуство не верују у искреност полиције а додатно их обесхрабрује чињеница да у КПС нема српских полицајаца.

У дворишту породице Денкић пре пет година бачена је ручна бомба кашикара.

3 коментара:

Kosta је рекао...

Protiv siptarske bagre netreba imati milosti!

Анониман је рекао...

Добили су власт у своје руке, КПС(легализовани терористи)штите багру која бестијално напада српске цивиле и све се врти у круг до коначног истребљења и протеривања Срба. До тада се српске власти "боре демократским средствима"...

Анониман је рекао...

Управо сам сазнао да је ова каменована кућа од дечака који је провео цео дан са нама када смо били у посети сад и да је поломљено више прозори на тој кући!!!